Tarinoita rannikolta, Luku 8

Luku 8 - Eli ei mitään niin kovin erikoista

Ikävän ryöstötapauksen vuoksi meillä kului siis yksi päivä Cape Coastin poliisiasemalla. Tää tietysti vähän muutti aikatauluja. Suunnitelma oli ollut matkustaa Cape Coastista Accran kautta Suoraan Ada Foahiin, mutta jouduttiinkin viettämään yö Accrassa.

Ei se mitään. Suunnattiin Salvation Army hostelliin, jossa siis asuin muutaman viikon projektien vaihdon ajan. Oli kivaa nähdä pitkästä aikaa tuttuja vakioasukkeja. Illalla käytiin läheisessä baarissa ja sitten tavattiin Ann-Sophie ja sen äiti italialaisen gelaton merkeissä. Oli siis varsin mukavaa.

Seuraavana aamuna sitten suunnattiin Ada Foahiin, eli paikkaan, jossa Volta-järveltä lähtöisin oleva Volta-joki laskee mereen.

Vietettiin Fabiennen kanssa Ada Foahissa muutama päivä. Paikka oli ihan kiva, mutta ei maailmoja mullistava. Oltiin siinä vaiheessa nähty jo niin monta mieletöntä paikkaa, ettei ranta enää antanut anteeksi todella likaisia vessoja, kallista ravintolaa ja huono palvelua. Niinpä vain muutaman päivän jälkeen palattiinkin jo Accraan.

Accrassa meitä odotti Martina. Vietettiin pari todella kivaa päivää. Syötiin herkkuja, joita vain Accrasta saa: italialaista jätskiä, donitseja, smoothieita, juustoa ja sipsejä. Ah! Käytiin myös illallisella intalialaisessa ravintolassa Escapesta saadun uuden ystävän kanssa.

Fabienne matkalla hostellille jokea pitkin veneen kyydissä

Pussi-illallinen! Vettä, riisiä, tomaattikastiketta, kananmunia, paistettuja keittobanaaneja, papumuhennosta ja mangoja

Poimin rannalta muovipussillisen simpukoita

Aamiaista

Ranta oli kyllä aika kiva

Intialaisessa ravintolassa tarjoilija otti meistä varsin epäedustavan kuvan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti